Wat een mooie gymsportzomer! Het eerste gezamenlijke NK in Ahoy Rotterdam afgelopen juni, was een groot succes. En vervolgens de waanzinnig knappe prestatie van Epke met zijn gouden medaille en de fantastische optredens van Celine en Rea tijdens de Olympische Spelen in Londen. Nu tijd om uit te kijken naar het volgende gave evenement, het Univé Gym Gala 2012, hét turn- en gymspektakel van het jaar .

Uiteraard zijn onze Olympische helden er bij van 21 t/m 23 december in Almere. En wie wil er nou geen handtekening van Olympisch kampioen Epke? Of genieten van de sierlijke en dynamische oefeningen van Rea?

Naast de Nederlandse toppers zijn o.a zilveren medaille winnaar op trampoline Dmitry Ushakov en de wonderschone dames van de Russische nationale selectie Ritmische gymnastiek (die ook een tweede plek behaalden in Londen) aanwezig. En kan men genieten van onder andere dans, tumbling en acrobatiek op wereldniveau.


Kom zelf sporten op beweegplein Gymplaza

Sport kijken is er natuurlijk mooi, maar niks is leuker dan zelf bewegen! Na het succes van vorig jaar, kan iedereen zich wederom uitleven op beweegplein Gymplaza. Jong en oud, sportief of minder sportief, bezoekers zijn vanaf 2,5 uur voor de voorstelling van harte welkom op dit beweegplein. Er zijn verschillende activiteiten, dus kom gezellig met je vriend(in)en gymmen, springen en dansen.


Kaarten?

Van 21 t/m 23 december 2012 vindt het gala plaats is het Topsportcentrum van Almere. De kaartverkoop is gestart en gaat snel, dus wees er snel bij en koop nu je kaarten via univegymgala.nl of klik
hier. Kaarten kosten € 20,-


Vrijdag 21 december
17.30 uur: Opening beweegplein Gymplaza
20.00 uur: Aanvang show

Zaterdag 22 december
11.30 uur: Opening beweegplein Gymplaza
14.00 uur: Aanvang show

Zaterdag 22 december
17.30 uur: Opening beweegplein Gymplaza
20.00 uur: Aanvang show

Zondag 23 december
11.30 uur: Opening beweegplein Gymplaza
14.00 uur: Aanvang show


Clubactie ‘Show your Talent
De KNGU en Univé organiseren ook in 2012 de actie ‘Show your Talent’. KNGU-clubs krijgen de kans om mee te doen aan het Univé Gym Gala. Niet als voorprogramma, niet als pauze act, maar echt om onderdeel te zijn van de show.

Actie
Stel een fantastisch gymsport-shownummer samen en wie weet staat jouw club in december in een bomvol Topsportcentrum in Almere tussen de absolute wereldtop.

Wat mag
Gymnastiek – Turnen – Dans – Acrogym – Rhönrad – Springen – Ritmisch, of combinatie van dit alles.
Stel een eigen gymsport-shownummer samen op muziek.
Maak een film van het shownummer en stuur dit op.

Voor meer informatie en voorwaarden klik hier.

 
Ervaringen delen

We horen na afloop graag jullie verhalen over dit spektakel!
Schrijf een stukje voor de website en/of stuur je foto’s per email naar
info@spartaturnen.nl
 

Bron: KNGU www.univegymgala.nl