Nieuws Seizoen 2008-2009

 
  Juli 2009
v Afsluitles met Air Tumblingbaan
Donderdag 9 juli zijn de laatste lessen voor de zomervakantie. Ook dit jaar willen we het seizoen op een feestelijke manier afsluiten en hebben we, net als de afgelopen vier jaar, weer de Air Tumblingbaan gehuurd! Alle leden mogen hierop tijdens hun eigen lesuur (series) sprongen, salto’s e.d. komen maken.

4 meer informatie
 

v Geslaagden KNGU cursus Assistent Leider niveau 2
Zaterdag 27 juni jl. vond het examen plaats van de KNGU cursus Assistent Leider niveau 2, welke de afgelopen weken plaats heeft gevonden in de Weth. Balverssportzaal. Terwijl het buiten hevig onweerde werden de opdrachten binnen geconcentreerd uitgevoerd en wist een ieder zijn/haar diploma te behalen!
Bestuursleden van de diverse verenigingen waren aanwezig bij de diploma-uitreiking. Hans Adema van de afdeling Kaderontwikkeling van de KNGU hield een toespraak.

Van de gym/turnafdeling van G.V. Sparta Ermelo zijn geslaagd:
Sandra Rakhorst
(turnster/assistente) en Bianca van Dijk (leidster kleutergym).

 

- klik op de foto's voor een vergroting -
 

  Juni 2009
v NK Turnen en kaarten voor WK Turnen 2010
Bertha Claudia en Sandra waren op uitnodiging op het NK Turnen in de AHOY te Rotterdam. Dit omdat zij Ambassadeurs zijn van de WK Turnen 2010, bij de bijeenkomst kregen ze een speciaal WK-shirt, promotiemateriaal en veel informatie.
Ook hadden we een gesprek met Epke Zonderland.
Daarna hebben ze de presentatie van de aankomende Wereld Gymnaestrada bijgewoond, Claudia en Sandra zijn laaiend enthousiast geworden .
Na geweldig genoten te hebben van alle disciplines van de turnsport kijken ze terug op een hele leuke dag; wel jammer dat niet iedereen erbij was.
Claudia en Sandra kochten weer een super mooi Turnpak, zie foto.
Antoinette, Vera en Iris waren een dag eerder geweest en ook zij hebben leuke turnpakjes gekocht.

Kijk ook naar de site van de KNGU (www.kngu.nl) .
Wil jij ook kaarten voor het WK TURNEN 2010, laat het weten!
Als je via ons bestelt krijg je korting en het is leuk om samen te gaan.
Wacht niet te lang!
 
v Clubkampioenschap 2009
Dinsdag 23 juni a.s. wordt het jaarlijkse Clubkampioenschap gehouden in de Weth. Balverssportzaal.
Meer informatie, de wedstrijdindeling enz. kun je vinden op de pagina Clubkampioenschap!
 
v Uitnodiging Prokkel Sportmiddag
Zaterdag 13 juni 2009 wordt er van 13.30 - 15.00 uur in de sporthal van Emaus een sportmiddag met en voor jongeren en kinderen met ouders georganiseerd in het kader van het Prokkel project "Samen Ontmoeten".
Onder leiding van een sportinstructeur en jongeren van Emaus die een sportopleiding volgen, gaan kinderen sporten. Er worden verschillende activiteiten geboden zoals springkussen, grote trampoline, klein spelmateriaal. Voor de ouders zijn er leuke spelen uitgezet, zoals handboogschieten. Na afloop eten en drinken we wat met elkaar. Samen met sport bezig zijn is leuk!!
G.V. Sparta is uitgenodigd hieraan deel te nemen met ca. 20 kinderen in de leeftijd
van 6 tot 12 jaar.

4 Klik hier voor de uitnodiging en opgavestrook
 

  Mei 2009
  Gezins- en Kindermarkt
Zaterdag 30 mei 2009 is er van 10.00 tot 16.00 uur een Gezins- en Kindermarkt in het centrum van Ermelo met vele kraampjes op het gebied van gezinnen en kinderen. Daarbij kunt u denken aan speelgoed, (kinder)kleding, spelletjes, boeken, gezondheidsproducten, sport en creativiteit. Voor de kinderen is er tevens een springkussen en clown.
Verenigings, clubs en instanties laten zich op deze dag van hun beste kant zien. Op het Pauwenplein worden optredens verzorgd en presentaties gegeven.

G.V. Sparta staat ook met een kraam op de markt. De afdelingen Dans en Turnen verzorgen een aantal demo's tussen 14.00 en 16.00 uur op het Pauwenplein.

4 meer informatie
 

  Nieuws 2008-2009 pagina  41  42  43  44