Ouder & Kind Gym

     

Samen gymmen, nu al? "Mijn kind loopt nog maar net", zult u zeggen. Dat is waar. Maar juist het opdoen van veel bewegingservaring is op deze leeftijd ontzettend belangrijk. Spelenderwijs ontdekken. Thuis klimmen ze op stoelen en banken. Niets lijkt meer veilig. "Niet doen, mag niet, pas op!" Het zijn de kreten die ieder kind regelmatig krijgt te horen. Wat thuis niet altijd kan of mag, is wel mogelijk in de gymzaal! Klimmen, klauteren, springen, rollen, of spelen met ballen, blokken of pittenzakken, bewegen op muziek... het kan Ún mag allemaal!

Onder gediplomeerde leiding ga je met je kind klimmen, klauteren, rollen, springen en zwaaien. Zo stimuleer je de motorische ontwikkeling van je kind al op jonge leeftijd, met het veilige gevoel van een ouder (of grootouder of oppas) in de buurt.
De band tussen ouders en kleine kinderen is al heel belangrijk en deze band wordt alleen nog maar meer versterkt door samen te bewegen. Maar het is vooral erg gezellig voor allebei!

De lessen Ouder & Kind Gym zijn bedoeld voor kinderen van 1,5 tot 4 jaar en er dient minimaal 1 volwassene met het kind mee te komen. Als het kind de leeftijd van 4 jaar heeft bereikt is er de mogelijkheid door te stromen naar de Kleutergym.

Wilt u eens langskomen om te kijken?
De Ouder & Kind Gym wordt gegeven in de Weth. Balverssportzaal in Ermelo op maandagochtend van 09.30 tot 10.15 uur onder leiding van Bertha Hoeve-Smit.
Kom gezellig eens meedoen!
In overleg met de trainster zijn twee gratis proeflessen mogelijk.