Wedstrijdnieuws Seizoen 2006-2007

 

24-07-2007 Geslaagd Clubkampioenschap
De afdeling Turnen van G.V. Sparta Ermelo heeft het seizoen wederom afgesloten met de jaarlijkse Clubkampioenschappen. Hiervoor was de Weth. Balverszaal aangekleed als turnhal met een wedstrijdvloer. Bijna 40 turnsters van de dinsdaggroep lieten, onder veel belangstelling van familie en kennissen, hun oefeningen in verschillende niveaus zien op de vier onderdelen sprong, brug, balk en vloer.
Lees verder 4


20-05-2007 Turnseizoen Sparta met medailleregen afgesloten
Het KNGU-turnseizoen is voor G.V. Sparta Ermelo zeer succesvol afgesloten. De laatste wedstrijd van dit seizoen was voor de turnsters die uitkomen in de NTS 7e Divisie en de Prť-Instap. Voor de allerjongste turnsters was het een heel spannende dag. Zij maakten hun debuut in een eerste echte turnwedstrijd, en deden dat beslist niet onverdienstelijk!
Met maar liefst 13 medailles kan trainsters Bertha Hoeve-Smit uiterst tevreden terugkijken op deze dag.
Lees verder 4


03-05-2007 Sparta Turnsters 7e Divisie maken zich op voor tweede wedstrijd
De turnsters van de 7e Divisie van G.V. Sparta Ermelo maken zich op voor hun tweede wedstrijd die zaterdag 12 mei 2007 gehouden zal worden in sporthal Het Huiken te Elburg.
Lees verder 4


16-04-2007 Vier TrofeeŽn voor Turnfinalisten Sparta
In sporthal ít Dok te Dronten streden afgelopen zaterdag 117 deelneemsters tijdens de Finale Toestel Turnen Dames NTS 6e Divisie om de titel "Regiokampioen Gelderland".
Acht finalisten van G.V. Sparta Ermelo van trainster Bertha Hoeve-Smit namen deel aan deze laatste KNGU-wedstijd van dit seizoen. Allen kwamen uit in NTS niveau 12, verdeeld in de aan leeftijd gebonden categorieŽn Pupil 1, Pupil 2 en Jeugdklasse. Met maar liefst 4 podiumplaatsen is het turnseizoen voor deze divisie succesvol afgesloten.
Lees verder 4


06-04-2007 G.V. Sparta Ermelo verovert twee finaleplaatsen inclusief de gouden medaille
Afgelopen zaterdag 31 maart was de halve finale voor 6 turnsters van de NTS 5e Divisie van G.V. Sparta Ermelo. ís Ochtends waren Beaudine Beugelsdijk, Melloney Sluijter, Sabine Koppe, Julia Kamphorst, coach Bertha Hoeve-Smit en trainster Krista Schakel al vroeg in het KNGU-turncentrum te Beekbergen om te strijden voor plekken in de finale.
Lees verder 4


04-03-2007 Goud, Zilver ťn Brons voor Sparta Turnsters
In het turncentrum van de KNGU te Beekbergen vond de tweede voorronde plaats van de NTS 5e Divisie. In totaal 10 turnsters van G.V. Sparta Ermelo probeerden zich tijdens deze wedstrijd te plaatsen voor de halve finale van de regionale kampioenschappen Gelderland. Zoals altijd turnden de dames een vierkamp op de onderdelen sprong, brug-ongelijk, balk en vloer. Aan deze wedstrijd deden in totaal 187 deelnemers van 17 verenigingen mee in diverse leeftijdscategorieŽn.
Lees verder 4


22-02-2007 Negen Finaleplaatsen voor Turnsters Sparta
Na een spannende tweede voorronde in Lelystad hebben maar liefst 9 van de 10 turnsters van de NTS 6e Divisie van G.V. Sparta Ermelo zich weten te kwalificeren voor de grote KNGU Finale Regio Gelderland, rayon Oost Veluwe en Randmeren. Alle Sparta turnsters in deze divisie kwamen uit in niveau 12.
Lees verder 4


15-12-2006 Wedstrijd 7e Divisie
De wedstrijd voor de turnsters van de 7e divisie vindt plaats op zaterdag 17 maart 2007 in Sporthal Het Dok in Dronten! Omdat er eerst geen locatie beschikbaar was zou deze wedstrijd gecombineerd worden met die van de 6e divisie op 27 januari; wijzig deze datum dus even op de kalender! Het wedstrijdboekje ontvangen jullie ruim van tevoren per email.


14-12-2006 Sparta Turnsters trekken succesvol ten strijde

Het is niet vaak voorgekomen in de geschiedenis, dat alle turnsters van G.V. Sparta Ermelo in anderhalve week tijd een wedstrijd hadden. Het begon met een eigen clubwedstrijd voor de jongste leden. Het was de bedoeling om de meisjes kennis te laten maken met het wedstrijdturnen.
Lees verder
4


06-12-2006 Prima start wedstrijdseizoen voor Turnsters 6e Divisie Sparta Ermelo

De turnsters van de 6e Divisie van G.V. Sparta Ermelo zijn het nieuwe KNGU wedstrijdseizoen prima van start gegaan tijdens de eerste voorronde op zaterdag 2 december in Hattem. Sparta werd tijdens deze wedstrijd in de diverse NTS (Nationaal Turn Systeem) niveaus vertegenwoordigd door 10 turnsters in de leeftijd 10-12 jaar.
Lees verder
4