Wedstrijdnieuws seizoen 2010-2011

 

Yannick Timmer wint Regionale turnwedstrijd Sparta

Bron: Ermelo's Weekblad / www.deweekkrant.nl 12-01-2011

Gymnastiekvereniging Sparta heeft in samenwerking met de KNGU een turnwedstrijd gehouden in sporthal Calluna. Er waren 161 turnsters in de leeftijd van 8 tot 17 jaar van 18 verenigingen uit de Regio Oost Gelderland. De deelnemers kwamen onder andere uit Ermelo, Lelystad, Epe en Apeldoorn.

    

 
De belangstelling voor de turnwedstrijden, die in een gezellige en sportieve sfeer werden afgewerkt, was groot. Het evenement vergde een enorme organisatie voor Sparta. Dankzij de hulp van vele vrijwilligers, vooral ouders van de turnsters, verliepen de wedstrijden prima en kreeg men veel complimenten van bezoekende trainers, ouders en juryleden.

Vier onderdelen
Er waren 3 wedstrijden op verschillende niveaus met op alle niveaus een prijsuitreiking. De turnsters waren actief op vier onderdelen: Balk, brug, lange mat en sprong. Yannick Timmer werd winnaar in de categorie jeugd, niveau 9. De tweede plaats was voor Wietske Hekstra.

Trots
In de categorie pupil niveau 10 stond Lisanne van den Akker met een 2e plaats en Lizelot Bast met een 3e plaats op het podium. De trainsters Bertha Hoeve-Smit, Sandra Rakhorst , Claudia Lubbersen en Carina Dijkhuis zijn ontzettend trots de behaalde resultaten van hun turnsters.

Uitslag
Overige uitslagen: 4. Lieke Oving, 5. Inge Huisman. 12. Carine Bos. Categorie pupil niveau 11: 4. Rachelle Bos. 12. Marije Bosse, 21. Dagmar Allersma. Categorie pupil niveau 10: 4. Femke ten Hove, 5. Noa Steenstra 7. Esther Crama.

Wedstrijdnieuws pagina 4 1  4 2  4 3